Pressikeskus

ERIAL loome rahvaliku rahastamise üheskoos

Hoiu-laenuühistu ERIAL – see on finantsühistu, mis kuulub selle liikmetele. Ühistu tegevuse eesmärk on vastastikuse finantsabi süsteemi korraldamine: ühtedelt osalejatelt võetakse vastu hoiused, mida kasutatakse seejärel teistele osalejatele laenude väljastamiseks. Ühistu teenuste kasutamise õigus on ainult selle liikmetel. Maailma ajalooline kogemus annab ühemõtteliselt tunnistust asjaolust, et just rahva rahaühistud ja ühistupangad elasid majanduskriisid üle. Nad jätkasid arenemist, olid edukad, investeerisid ja teenisid oma kliente kohusetundlikult. Rahva algatusena sündinud rahaühistud — need ongi demokraatliku ühiskonna põhiinstitutsioonid ja mikroökonoomika edasiviijad. Hoiu-laenuühistu ERIAL – see on särav näide sellise finantsühistu mudeli õnnestumisest ja õitsengust. 2019. aasta finantsnäitajate tulemuste põhjal lõpetas Hoiu-laenuühistu ERIAL finantsaasta kasumiga. Pärast 2019. aasta majandusaasta bilansi esitamist äriregistrile on kogu teave avalikult kättesaadav. Töötades pidevalt uute finantstoodete ja juba olemasolevate finantslahenduste täiustamise nimel, pakutavate finantsteenuste osutamise kvaliteedi ja hoiu-laenuühistu ERIAL kui Eesti kõige moodsama, innovaatilisema ja kiiremini areneva hoiu-laenuühistu arendamise eesmärgil tervikuna, teeb hoiu-laenuühistu ERIAL juba alates 1. jaanuarist 2020. aastal võimalikuks saada mitte ainult osa hoiu-laenuühistu ERIAL kasumist, kuna osamaks – see on investeering, mis toob iga-aastaselt dividende, vaid ka võimaldab saada osamaksult lisasissetulekut hoiu-laenuühistu ERIAL kõigile liikmetele fikseeritud aastaintressi kujul

Perspektiivid: mille poole me püüdleme

Esimene ühistuline pank Erial Ühistupank, mille loomise poole me käesoleval ajal liigume, hakkab tegutsema ainult oma klientide huvides. Meie põhieesmärk on: tõestada, et on võimalik pakkuda parimaid finants- ja pangateenuseid mõistliku hinnaga, säilitades samal ajal kõrgel tasemel kasumlikkuse ja klienditeeninduse.

Hea võimalus lisatulu teenimiseks

Tänapäeval saate avada hoiuse või võtta laenu mitte ainult pangas, vaid ka teistes usaldusväärsetes finantsorganisatsioonides, kes pakuvad soodsamaid tingimusi! Eesti kapitalil põhinev hoiu-laenuühistu ERIAL pakub finantsteenuseid inimestele ja ettevõtetele, kes on huvitatud oma rahaliste vahendite säilitamisest ja suurendamisest.

Kõrge intressimääraga usaldusväärsed hoiused

  • Pikaajaline hoius - 12% aastas;
  • Kogumishoius - 11% aastas;
  • Tähtajaline hoius - 10% aastas;
  • Arveldushoius - 9% aastas.

Kuidas saada kliendiks ja astuda ühistusse?

1. samm Registreeruge ja allkirjastage sissastumisdokumendid.

Seda saab teha veebisaidi www.erial.ee kaudu või meie esindustes isiklikult kohal käies. Kaasas peab olema pass, ID-kaart

Esinduste aadressid:

  • Suur-Ameerika 12, Tallinn 10122 (1. korrus / eraldi sissepääs tänavalt);
  • Tornimäe 5, Tallinn 10145 (1. korrus /eraldi sissepääs tänavalt).

2. samm Tasuge liikme sisseastumismaks.

Tasutakse üks kord. Makse suurus füüsilistele ja juriidilistele isikutele on 9 eurot.

3. samm Tasuge sisseastumise osamaks.

Selle minimaalne suurus füüsilistele ja juriidilistele isikutele on 30 eurot.

 

Tähelepanu! See on finantsteenuse reklaam. Tutvuge enne otsuse langetamist tingimustega veebisaidil www.erial.ee ja vajaduse korral konsulteerige meie spetsialistidega telefoni teel (+372)6150072.

 

 

08.01.2020